איך לבחור אוסמוזה הפוכה
איך לבחור אוסמוזה הפוכה? השפכים הם בעיה בכל העולם. כך למעשה מזדהמים מי השתייה. צריכה יומיומית של מים מהברז עלולה לסכן לא מעט. מכאן שהמון אנשים מוותרים על דשן ושפכים של מים נגועים. חומרים מסוכנים במי שתייה? לא כאשר בוחרים איכות של חיים. משרד הבריאות מביא לא מעט תקנים ברורים. תקן ישראלי אינו מהמחמירים וכאן למעשה מתחילה הבעיה. מה עושים לא מעט אנשים המחפשים אחר איכות חיים? כאן השלב לדבר על מעבר לטיהור בעל סטנדרטים גבוהים.
לטהר מים באמצעות אוסמוזה הפוכה
תהליך של סינון מים באמצעות קרום שהוא חדיר רק בחלקו. מה מעניקה החסימה? חסימה זו משאירה את חלק מהמלחים, כלור, כימיה ואפילו חומרי אסבסט הרבה מאחור. אוסמוזה הפוכה מחסלת לא מעט. היא משאירה מאחור אפילו את המתכות הכבדות המופיעות במים. טיהור שלא אוסמוזה הפוכה משלב כמה טכניקות יחד, הטכניקות מדברות על פחם, סינון מכני, מעבר של מים ממצב גבוה למצב נמוך וכד'. הזרימה ההפוכה היא למעשה שם נרדף לאוסמוזה הפוכה. טיהור באמצעות אוסמוזה הפוכה משאיר ומעניק מים נקיים לרבות הימנעות מאבנית בצורה ראויה ביותר. ראוי לציין כי כיאה לכל דבר חשוב לציין את החיסרון בשימוש, החיסרון בא לידי ביטוי בהעדר של מינרלים במים. השוק הפתוח מציע לא מעט אפשרויות באשר למטהרי מים המופעלים על עקרון זה. נכון להיום, משמשת האוסמוזה ההפוכה גם בנישה של התפלת מים בנישה החקלאית. כאמור, לא רק בבית אלא בכמה וכמה שימושים.
הקשר בין תו תקן לבין מים מינראליים
בדיקות כימיות מעלות כי חברות המים המינראליים בשונה מאותם מים מסוננים או מטוהרים בעלי תו תקן לא מחויבים בבקרה לאורך חיי המוצר. עניין זה מעלה לא מעט ספקות. כמו כן במסגרת זו חשוב לציין כי בארץ אין חברות שיש להן תו תקן במסגרת מים בבקבוקים. לאחר חקר שבוצע עולה כי המים בבקבוקים אינם מספקים בהכרח ניקיון והם לא יותר בטוחים ביחס למי הברז. אם כן מה הרעיון בכך? בהשוואה למי ברז או מים בבקבוקים, מגיחה האוסמוזה ההפוכה ומציגה ניקיון כפיים לרבות תווי תקן המאשרים זאת.