מפרט של קולר או מיני בר
קולר מים היה ונשאר גולת הכותרת של לא מעט מוסדות, בתי ספר, בתי חולים ועוד. המון אנשים נוטים לחשוב כי מדברים על מוצר ישן ומאידך, חשוב להדגיש כי עם השנים הפך קולר המים למצרך טוב יותר ואיכותי בו זמנית. כיצד ניתן לאבחן מיני בר קטן או מפרט של קולר מים על פי כל כללי הרכישה? להלן כמה נקודות על בחירת קולר מים לכל מטרה.
מאפייני בר מים
אם תרצו לשים את היד על בר מים או קולר מים לרכישה, תדרשו לברור כי המוצר מיוצר עם גז קירור שאיננו מזיק לאיכות הסביבה. בשנים האחרונות הושמו כמה הדגשים לכך. מוצר המיוצר על פי כל הכללים של תו התקן הישראלי והזר כאחד. חשוב לברור כמה דגמים המציעים יותר מברז אחד. ברז למילוי בקבוקים וברז רגיל לשתייה. בר מים ראוי גובהו יגיע ל110 ס"מ ואילו רוחבו ל40 ס"מ. עומקו יהיה 40 ס"מ. דבר נוסף שיש לקחת בחשבון קשור בעיקר בנישה של חשמל. כמה וולט במכשיר? כאמור 230 הינו וולט מכובד. וואט של לפחות 160 וצריכת זרם של אמפר 1 לכל היותר. כך גם מערכת סינון פעילה עם נכונות להחלפה אחת לחצי שנה. נפח של לפחות 5 ליטר ותפוקה של 100 כוסות בשעה.
יתרונות של תפעול קל
איך ניתן לתפעל בקלות מכשיר? שהרי זו המטרה הנעלה. יש לעקוב אחר הוראות תפעול על פי כל הכללים. ראשית, מתייחסים לפתיחת הברז ואפשרות לכניסת המים למיכל הקירור. תוצאה של ערבול האוויר יראו מים חלביים, חשוב להוציא א המים עד לקבלת מים צלולים. אחר כך מגיע שלב החיבור לחשמל. האם הכבל של החשמל תקין? כך למעשה יחלו לעבוד המדחס ומנוע המאוורר. כאשר מגיעים לטמפרטורה של 6 מעלות צלסיוס יודעים כי מערכת הקירור תפסיק פעולתה. כיוון לחץ המים הינו דבר נוסף שיש לקחת בחשבון ולא לפסוח עליו. כאן למעשה מדברים על תשומת לב לכל הפרטים הראשוניים והנה, עוד שנייה תוכלו גם אתם ליהנות מכל השאר.